Prodat Vila, Island Brac, Dalmatia, Chorvatsko, Sumartin

Prodat - Cod. 43552

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 212 m²
  • Pocet pokoju: 4

Kompletně zařízený a zdobený dům na prodej v Sumartinu na ostrově Brač - v klidné části malé rybářské a turistické vesnice, pouhých 200 metrů od moře a centra města, kde jsou obchody, restaurace, lékárna, ... Vzdálenost do trajektového přístavu, který spojuje Sumartin s městem Makarska, je asi 150 m a plavba trajektem trvá 1 hodinu. Ostrov Brač vyniká jako žádaná turistická destinace, která je široce známá pro své kouzelné zátoky a bohaté kulturní dědictví. Ideální poloha mezi Splitem a Hvarem.

Dům se rozkládá přes dvě podlaží (přízemí a 1. patro) o výměře 212 m2 + zahrada o výměře 239 m2 a v přírodě se skládá ze dvou bytů propojených venkovním schodištěm.

Přízemí tvoří moderní kuchyně s jídelnou a obývacím pokojem, dvě dvoulůžkové ložnice s vlastními koupelnami a další koupelnou (celkem tři koupelny) a prádelna s pračkou a sušičkou. Obývací pokoj vede na prostornou terasu s bazénem, sluneční terasou, zahradním nábytkem a venkovním krbem.

V 1. patře se dále nachází moderní kuchyně, jídelna a obývací pokoj se vstupem na terasu, dvě ložnice s manželskými postelemi a vlastními koupelnami (celkem dvě koupelny).

Nádherný výhled na moře a ostrovy si můžete vychutnat z terasy a balkonu.

Ve všech pokojích je k dispozici klimatizace, topení a internet.

U domu je parkování pro dvě auta a pomocná místnost ve dvoře o výměře cca 30 m2.

Zvláštností této nemovitosti je její jedinečná poloha, ničím nerušený výhled a velký potenciál - skvělé jako investice nebo jako rekreační dům! Bez sázek, připraven k životu a turistice. Může fungovat jako celek nebo oddělit dva byty se samostatným vchodem.

Dokumentace je v pořádku. Prodává fyzická osoba.

CENA: 780 000 EUR

PROVIZE AGENTURY: 3 %

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Areola d.o.o.
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB