Prodat Domek, Čiovo, Dalmatia, Chorvatsko, Okrug Gornji

Prodat - Cod. 43636

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 179 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Majetkové poměry: Good

OKRES GORNJI - Prodej rodinného domu se zahradním domkem - celková plocha 179 m². Nachází se v klidném prostředí pouhých 100 metrů od moře a pláže, což vám umožní vychutnat si vůni soli a zvuky vln po celý rok.

Nemovitost je postavena na pozemku o rozloze 453 m², obklopená bujnou středomořskou vegetací, která poskytuje pocit harmonie a soukromí.
Dům se skládá ze dvou bytů na dvou podlažích. Na pozemku je i zahradní domek, který není na fotkách a slouží jako další obytný prostor.

Celkem tři samostatné byty: jednopokojový, dvoupokojový a garsoniéra - umožňují rozmanitost a flexibilitu ve využití prostoru.

Ve dvoře jsou parkovací místa pro dvě auta, gril pro venkovní posezení a praktická venkovní sprcha pro osvěžení po dni na pláži.

Nemovitost je plně zařízena, vybavena a připravena k nastěhování. Blízkost Trogiru umožňuje snadný přístup ke všem potřebným zařízením, díky čemuž je tento dům ideální pro každodenní život nebo turistický pronájem.

Energetický průkaz: Ve výstavbě!

Dokumentace je v pořádku. Prodává fyzická osoba.

CENA: 590 000 EUR
*Kupující platí zprostředkovatelskou provizi ve výši 3% z dohodnuté kupní ceny.
*Další informace o nemovitosti, její přesné poloze a prohlídce jsou možné po podpisu Smlouvy o zprostředkování s RK, která je v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů a zákonem o zprostředkování nemovitostí.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Areola d.o.o.
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB