Prodat Dvoupokojový, Solin, Dalmatia, Chorvatsko, Antuna Gustava Matoša

Prodat - Cod. 43853

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 52 m²
  • Pocet pokoju: 2

Představujeme nový rozestavěný projekt Mala Matoševa, který se nachází v klidné ulici Matoševa, která se táhne od hypermarketu Tommy směrem na Mravinci. V bezprostřední blízkosti se nachází veškerá klíčová vybavenost jako základní škola, mateřská škola, obchodní centrum Salona Mall,... díky tomu je tato lokalita mimořádně vhodná pro rodiny i jednotlivce hledající praktičnost v každodenním životě.

Budova postavená podle nejvyšších standardů se rozkládá na čtyřech podlažích - suterén, přízemí, první patro a podkroví, která jsou vzájemně propojena schodištěm. Nabízíme šest dvoupokojových bytů o velikostech 44 m² a 52 m², perfektně uspořádaných tak, aby byl maximálně využit každý metr čtvereční. Každý byt zahrnuje otevřený prostor kuchyně, jídelny a obývacího pokoje, předsíň, dvě ložnice, koupelnu a balkon nebo terasu a ke každému bytu náleží vlastní parkovací stání v garáži (nutná koupě).

Budova byla navržena tak, aby získala energetický certifikát třídy A, který zaručuje nízké náklady na údržbu, je zajištěno špičkové vybavení a pečlivě vybrané detaily dokončení pro vytvoření pohodlného a funkčního obytného prostoru.

Investor s mnohaletými zkušenostmi a více než 400 úspěšně prodanými byty v oblasti Solin si s sebou přináší historii spokojených zákazníků, které poskytují budoucím majitelům bytů další jistotu a důvěru v tento projekt.

Vzhledem k aktuálnímu vydání stavebního povolení se předpokládá zahájení prací na začátku roku 2025 s plánovaným ukončením na konci roku 2026.

Otevřené rezervace apartmánů!

Dvoupokojový byt - 44 m² - 160 000 EUR
Dvoupokojový byt - 52 m² - 185 000 EUR

*Povinné je zakoupení parkovacího stání v garáži, jehož cena je kalkulována dle platného zákonného ceníku a není zahrnuta ve výše uvedené ceně bytů.

Vlastnictví právnické osoby (DPH v ceně, bez dodatečných daňových nákladů pro zákazníka)
Kupující hradí zprostředkovatelskou provizi ve výši 3% z dohodnuté kupní ceny + DPH

*Další informace o nemovitosti, její přesné poloze a prohlídce jsou možné po podpisu Smlouvy o zprostředkování s RK, která je v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů a zákonem o zprostředkování nemovitostí.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Areola d.o.o.
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB