Prodat Třípokojový, Solin, Dalmatia, Chorvatsko, 21210 Solin

Prodat - Cod. 43832

  • Typologie: Třípokojový
  • Oblast: 75 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Majetkové poměry: New building

Solin, Arapovac - Třípokojový byt se střešní terasou

Prodej třípokojového bytu v 1. patře bytového domu, orientace: sever - jih - západ.

Byt o celkové obytné ploše 75,99 m² zahrnuje vstupní halu, otevřený prostor kuchyně s jídelnou a obývacím pokojem, tři ložnice, koupelnu a další toaletu. Z obývacího pokoje se vchází na dva balkony - jeden 8,80 m² a druhý 3,64 m². Celková čistá užitná plocha bytu je 79,10 m².

Zvláštní výhodou tohoto bytu je přidružená střešní terasa 77,75 m² (19,43 m² s koeficientem), která poskytuje dokonalé místo k relaxaci a užívání si venku. Tato prostorná terasa vám umožní vytvořit si vlastní venkovní koutek, ideální pro posezení s rodinou a přáteli.

K bytu dále náleží venkovní parkovací stání 12,5 m² (2,5 m² s koeficientem), které dále zvyšuje komfort každodenního života.

CENA: 303 090 EUR

Platba se provádí předem, s možností jednorázové platby v hotovosti nebo postupnými platbami dle dohody. Nákupy přes kredit nejsou možné. Investor: fyzická osoba.

*Kupující platí daň z prodeje nemovitosti.
*Kupující platí zprostředkovatelskou provizi ve výši 3% z dohodnuté kupní ceny + DPH

O PROJEKTU:
Připravuje se moderní bytový dům, který bude splňovat nejvyšší standardy komfortu, kvality a estetiky. Projekt zahrnuje tři bytové jednotky a jednu obchodní jednotku. V přízemí je jeden třípokojový byt a kancelářské prostory, v prvním patře jsou dva třípokojové byty.

Vstup do objektu je plánován ze severní strany přes přízemí a komunikaci mezi patry umožňuje točité schodiště vedoucí do vyšších pater.

Zvláštní pozornost byla věnována všem aspektům výstavby s důrazem na kvalitu materiálů a vysokou energetickou účinnost s cílem dosáhnout třídy A energetického průkazu. Použité materiály byly vybrány podle nejvyšších standardů, poskytující bezpečnost a pohodlí vyžadované moderním bydlením - od moderní keramiky až po podlahové vytápění a vysoce kvalitní truhlářské výrobky z PVC.

Lokalita nabízí blízkost veškeré důležité vybavenosti - základní škola, školka, obchody, autobusové nádraží a centrum Solína, což z něj dělá ideální volbu pro rodinný život s výborným spojením do města a okolí.

S ohledem na aktuální vydání stavebního povolení se předpokládá zahájení prací v lednu 2025 s plánovaným dokončením v polovině roku 2026.

*Další informace o nemovitosti, její přesné poloze a prohlídce jsou možné po podpisu Smlouvy o zprostředkování s RK, která je v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů a zákonem o zprostředkování nemovitostí.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Areola d.o.o.
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB