Prodat Domek, Vir, Dalmatia, Chorvatsko, Miljkovica

Prodat - Cod. 43042

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 70 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: -

Zrekonstruovaný dům na prodej majitelem na ostrově Vir, jen 80 metrů od moře. Ostrov Vir se nachází v Severní Dalmácii, asi 24 km od Zadaru. Ostrov je spojen s pevninou mostem, který je volně přístupný po celý den. Oblázková pláž na konci ulice, dosažitelná 2 minuty chůze. Nemovitost je jedna polovina dvojdomu, oddělená ploty, zcela oddělena, oddělena. Nemovitost se nachází na samostatném pozemku 183 m2, s velkou, nově postavenou, zastíněnou terasou 24 m2, s parkováním pro 2 auta.

V domě je obývací pokoj, jídelna a kuchyň, dvě ložnice, koupelna se sprchovým koutem a komora. Z obou ložnic lze vyjít na prostornou terasu. Za domem je komora.

Budova byla rekonstruována ve dvou etapách. V roce 2016 byly osazeny nové dřevěné uliční dveře a okna, byla provedena rekonstrukce hydroizolace a tepelné izolace ploché střechy spolu s obvodovým betonem. Poté byla kompletně zrekonstruována koupelna a také vodovodní sítě. Pokoje zároveň dostaly novou krytinu, v pokojích a koupelně byly instalovány nové plastové dveře a okna se žaluziemi. Budova je vybavena klimatizací. Objekt byl rozšířen o prostornou krytou terasu 24 m2 zařízenou vestavěným grilem a pohodlným nábytkem. Nemovitost je zvláštní tím, že má samostatnou rozvodnou pitnou vodu a kanalizaci napojenou na veřejnou inženýrskou síť. Dvojdům má samostatný přívod elektřiny a elektroměr. Objekt je stavebně i technicky ve výborném stavu.

Cena zahrnuje veškeré vybavení a moderní nábytek domu.

Budova je již léta oblíbeným místem pro dovolenou s vracejícími se hosty a plnými domy po celou sezónu. V případě potřeby může být stále vystaven jako ubytování.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB