Prodat Třípokojový, Privlaka, Zadarska županija, Chorvatsko, Put Mletka 74

Prodat - Cod. 36981

  • Typologie: Třípokojový
  • Oblast: 60 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: prizemlje/suteren

Nabízíme k prodeji 3 + kk (3 ložnice + obývací pokoj) s výhledem na moře, v moderní budově s 8 apartmány, v Privlaka (Škrapavac), v historickém městě Nin a pouze 15 km.ad Zadar.
Byt je luxusní, plně zařízený, okamžitě se pohybovat, žít nebo strávit, nachází se v poloostrově v moderní, luxusní budově postavené z vysoce kvalitních a kvalitních materiálů v roce 2007 200-250 metrů dlouhé, orientované na moře, na jihu, proti Bure , V zimě je v zimě teplý, není to obtížné ho ohřát a v létě je v pohodě, takže je zřídka nutné použít klima.
Obytná čistá plocha je 50 čtverců + 40 čtverečních teras (koeficient 0,25).
Kuchyně je plně vybavena všemi spotřebiči a spotřebiči, novou lednicí, zdrhovadlem, indukční deskou, lednicí, spotřebiči, nádobí Zepter, příbory.
Jídelna se stolem a židlemi, obývací pokoj s rozkládací pohovkou pro tři osoby, regál, nová skříň, TV, domácí kino, klimatizace ...
Ložnice velká ložnice s postelí, vysoce kvalitní matrace, skříň, skříň, TV.
Dětská postýlka s vysouvací postelí pro 2 děti, TV.
Čím větší je místnost, kterou právě používáme k ukládání věcí.
K dispozici je velká koupelna s masážní sprchou, bojlerem, šatní skříní, nekuřáckou rychlovarnou konvicí Geberit a sanitárními skříněmi Grohe, novou pračkou.
Hala s novou šatní skříní.
Terasy schodiště, krytá, dlážděná žulou a dlaždicemi. Schodiště slouží jako letní kuchyně. Vaříme na malém plynovém sporáku na plynové láhvi ze tří důvodů; v zájmu zachování správné kuchyně, levné plynové paliva a nakonec vaření nezahřívá další prostor bytu.
Terasa, soukromá, krásná, velká, prostorná, vzdušná, dlažba, se 2 vnějšími stoly, 12 pevnými kovovými tuhými židlemi, 2 masivními masivními lehátky, houpačkou, 2 palmami, venkovním sprchovým koutem, přírodním stínem stromů Melije. 40 metrů čtverečních s výhledem na moře ...
Všechny pokoje jsou dlážděny kvalitními dlaždicemi velkých rozměrů a kompletní, krásné, moderní a téměř nově zařízené !!!
Takže, aby se zákazník pohyboval v této ceně, potřebují pouze osobní věci, necháme vše, stejně jako 5 jízdních kol!
Budova je zapsaná a vytažena, má stavební povolení, půdorys atd. Objekt je čistý, čistý 1/1, zdarma, takže je možné úvěr s bankami. Napojení na elektřinu a vodu je individuální s vlastními měřiči.
Pláž je v blízkosti, písečná, pobřeží s veškerou občanskou vybaveností: (Konzum, Plodine, Tomy, ambulance, lékárna 2 km, malý obchod, rychlé občerstvení, pekárny, kavárny na pláži) ideální pro rodiny s dětmi nebo pro seniory. Byt lze prohlížet v předem dohodnutém termínu.
Cena je opravdu nejvýhodnější na chorvatském trhu, 79 000 e, což je 1316 EUR za METRO QUADRATE !!!
Existuje možnost dohody o konečné ceně (konečná korekce).
Jsem prvním uživatelem tohoto bytu, který je udržován, pečován o něj, s láskou a teplem zařízený, nebyl pronajímán turistům, jen to moje rodina využívala.
Pro další informace a nabídky prosím volejte dav.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB