Prodat Domek, Biograd na moru, Zadarska županija, Chorvatsko, Put Kumenta 16

Prodat - Cod. 40903

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 120 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 1

Téměř nový mobilní dům k prodeji v kempu Soline Camp v Biogradu na Moru s právem pokračovat v podpisu smlouvy s kempem za účelem pronájmu pozemku.
V roce 2016 jsme byli přímo od výrobce mobilních domů, CR Abitare d.o.o. od Labin, koupil nový dům, model Magnolia, a zatím jsme byli první a jediní vlastníci stejného. Magnolia je dům se dvěma ložnicemi, 32 m2, s možností ubytování 4 + 1 osob.
Dům se nachází na okraji západní části kempu, kde není téměř žádný provoz. Kromě domů na pláži jsou to jediné domy, které před vámi nemají další zařízení a máte zaručené soukromí. Na rozdíl od zařízení na pláži zde můžete odpočívat v klidu a pohodě. Je to asi 150 m od písečné pláže, na kterou se dostanete po kamenných schodech. Svým tradičním zevnějškem dokonale zapadá do borovicového lesa tábora, obklopeného rostlinami typickými pro dalmatské podnebí. Modrošedé panely, šikmá červená střecha a bílá dřevěná terasa mu dodávají přívlastek teplého domova. Interiér tohoto modelu je minimalistický a umožňuje tak snadnější komunikaci po místnostech a také ponechává dostatek prostoru pro různé úpravy, jako je instalace myčky nádobí mezi kuchyňské prvky. Ve střední části je obývací pokoj s pohovkou, jídelním stolem a židlemi a kuchyň. Ze stejného vstupujete do dvou pokojů a jedné koupelny, zatímco pokoj s manželskou postelí má vlastní koupelnu. Přestože je tato chata skromná, poskytuje velkou komodu se dvěma samostatnými koupelnami a pokoje oddělené obytným prostorem umožňují dostatek intimity pro všechny hosty. Mezi elektrické spotřebiče v domě patří LCD TV, klimatizace pro chlazení a topení, 140 l lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba, vestavěná nerezová varná deska se čtyřmi elektrickými sporáky, digestoř, rychlovarná konvice, toustovač a kávovar na filtrovanou kávu. Z obývacího pokoje se otevírá krytá dřevěná terasa se zahradním nábytkem. Terasa je uzavřena dřevěnými dveřmi, což se ukázalo jako velmi praktické, pokud jde o malé děti a domácí zvířata. Vedle terasy je také venkovní sprcha. Vedle domu je soukromé parkovací místo.
Je důležité zdůraznit, že žádný z našich domů nemá plynovou instalaci. Všechna zařízení tedy fungují na spotřebu elektřiny, která je zahrnuta v paušální částce, a neexistují žádné další náklady na nákup plynových lahví, a co je důležitější, není třeba se starat o jejich obstarání.

Mobilní dům můžete použít pro své vlastní potřeby a po zbytek období si jej můžete pronajmout turistům, abyste snížili své náklady a nakonec můžete vydělávat peníze. Tábor je vyplácen jednorázově ročně ve výši 34 675 HRK, což zahrnuje neomezenou spotřebu elektřiny a vody. Kemp je otevřen od 01.03. do 31.10.
Více fotografií naleznete na www.sunset-mobile-homes.com

CAMP SOLINE:
Mnohokrát oceněný Camp Park Soline je kategorizován 4 hvězdičkami. Nachází se v hustém borovém lese, pouhých 900 m od centra města, kam se dostanete nejen autem, ale také promenádou borovým lesem u moře.
V rámci tábora jsou organizovány zábavní a sportovní aktivity pro všechny věkové kategorie a touhy, zatímco profesionální tým animátorů má na starosti pořádání sportovních turnajů, her pro děti i dospělé a večerní zábavní programy na terase tábora „Kamenná zahrada“.
Poloha kempu nabízí možnost podniknout mnoho jednodenních výletů. Konkrétně poblíž Biogradu na Moru jsou přírodní parky Telašćica a Vranské jezero, národní park Kornati, jako nejrozvinutější ostrovní skupina ve Středomoří a město Zadar, centrum severní Dalmácie s výjimečnou 3000letou historií, které se nachází jen 28 km severně od kempu.
U samého vchodu do Biogradu se nachází nejznámější chorvatský zábavní park Fun Park Biograd. Více podrobností naleznete na odkazu

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB