Prodat Vila, Privlaka, Zadarska županija, Chorvatsko, Bilotinjak bb

Prodat - Cod. 40172

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 487 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 123

Dům se nachází v přední části hlavního přístavu v Bilotinjaku, 30-40 metrů od moře. Výhled na moře existuje z jedné části domu (jak z přízemí, tak z prvního patra, které je vidět na fotografiích. Bylo přesunuto v roce 1995. Design je velmi moderní a dům je velmi pohodlný a postavený tak, aby nejvyšší standardy.
V přízemí z celé přední a boční přední strany jsou dlážděné terasy (v jednom kuse). V přízemí se nachází velký obývací pokoj, kuchyň, koupelna a technická místnost. V přízemí je také garáž, která je nedílnou součástí domu.
V patře jsou tři ložnice a dvě koupelny. Každý pokoj má velkou lodžii s výhledem na moře. Podkroví domu je velké a nevyužité. Zvýšení o půl metru by poskytlo prostor pro uspořádání velkého bytu.
Zahrada je extrémně „zelená“, plná různých druhů středomořských rostlin vysázených a udržovaných po celá léta. Kromě oleandru, kamene, ale také „živých“ zelených plotů vavřínových třešní a ligustrum, jsou zde třešně, hrušky, fíky, granátová jablka.

- konstrukce z přírodních materiálů
- dům je kompletně zařízen
- kuchyně a koupelny se všemi spotřebiči

Plně urbanizované turistické letovisko Bilotinjak se nachází na jižní straně obce Privlaka, která se nachází u moře a zadarského kanálu s výhledem na ostrovy Ugljan, Rivanj, Sestrunj, Dugi otok a další ostrovy zadarského souostroví ve směru Olib, Silba a Premuda.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB