Prodat Vila, Krapina, Krapinsko-Zagorska, Chorvatsko, Mihovljan 391

Prodat - Cod. 42797

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 135 m²
  • Pocet pokoju: 7
  • Podlazí: 1

Chorvatské Zagorje - centrální část tohoto idylického regionu, ve městě Mihovljan nedaleko Krapiny, na krásném zagorském kopci, ze kterého je výhled až na slovinské hory!

Tento dům je zařízený a má 3 byty k pronájmu (pronájem bytu nebo celého domu na víkend).
Celková obytná plocha 130 m2, terasa 45m2. Nachází se v nadmořské výšce 500 m, celkem 4000 m2 pozemku s 50 ovocnými stromy, z toho 1000 m2 je borový les. Každý apartmán má kuchyň, koupelnu a balkon, každý pro 2 osoby.

Celková kapacita domu je až 25 osob. Pokud chcete uniknout od ruchu města, obchodních povinností a chcete se úplně zbavit stresu, tento dům se 3 apartmány je ideálním místem pro každý víkend nebo delší pobyt.

Poskytuje také možnost pokračovat v zaběhnutém byznysu pronájmu pro různé oslavy rozluček se svobodou, rozlučky se svobodou, narozeniny, biřmování a menší svatby.

Tento dům je výbornou turistickou lokalitou, která láká svou polohou a prostorností jako perfektní místo pro oslavy či obchodní jednání až pro 25 osob, protože celý prostor tvoří velká vnitřní terasa s pecí na chleba, kuchyně, místnost pro obchodní jednání s moderní kavárnou. Obsahuje tři apartmány a 4 dvoulůžkové pokoje a může být perfektním místem pro menší oslavy, narozeniny, rozlučky se svobodou a se svobodou nebo jako dárek k líbánkám...

Kromě celého domu si lze pronajmout i jednotlivé apartmány pro dvě osoby, jako ideální způsob, jak uniknout z ruchu velkoměsta a zcela se odevzdat přírodě, regenerovat se v klidu a míru zeleného kopcovitého Hrvatského zagorje.

Malé wellness centrum se skládá z jacuzzi vany, sauny, předsíně s lehátky a posezením. V létě lze otevřít prosklené stěny a vychutnat si krásný výhled a čerstvý vzduch. V zimě je zážitek ještě větší, užijete si saunu a vířivku, zatímco venku je vše pokryto bílou sněhovou peřinou!

Okolní plocha domu má až 4000 m2 a rozprostírá se kolem celého kopce, kde bylo vyřízeno stavební povolení a v budoucnu lze postavit menší kemp nebo další rekreační chatky. Celková obytná plocha 130 m2, terasa 45m2. Nachází se v 500 m nad mořem, celkem 4000 m2 pozemku, s více než 50 ovocnými stromy, z toho 1000 m2 je čistý borový les.


Můžeme také nabídnout špičkové glampingové a ekodomy pro turistiku dle Vašeho přání, které Vám do dvou dnů sestavíme ve 3D zobrazení. Domy mohou být k pronájmu nebo pro vaše soukromé potřeby a jejich modely si můžete prohlédnout, když nás požádáte o poptávku!

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB