Prodat Venkovská usedlost, ZABOK, Krapinsko-Zagorska, Chorvatsko, Kolarev brijeg bb

Prodat - Cod. 33645

  • Typologie: Venkovská usedlost
  • Oblast: 110 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 2

Chata v Zabok, Kolarev kopec bb, čistá plocha 110m2, s 379čhv (1363m2) pozemků v přední a 281čhv (1010m2) lesa za chalupou.
Chata se nachází na třech podlažích, přízemí, první patro a podkroví s velkou terasou a dalších prostor, komora, nástroj místnosti, WC, koupelna, která není dokončena.
Přízemí se dvěma pokoji, na podlaze dlažba. V prvním patře terasa a dva pokoje v patře. Loft se dřevem s uzavřeným balkonem. Pod schody se nachází sklep a cisterny. Kromě prostoru pro shromažďování a místnost nástroje a koupelna WC.
Ze dna na vrchol přichází po schodech kolem 167. Můžete použít oční okolí. Poslední úprava provedena před 35 lety. U chaty je elektřina, septik, nádrž na vodu, topení dřevem.
Samotná chata se nachází na jejím vrcholu. Před rozšiřuje pohled Zabok a Oroslavlje a Bedekovcina a povrchu půdy 1363m2. Za chalupou je les plocha 1010m2, která se rozprostírá na úpatí kopce a silnice.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB