Prodat Vila, Šilo,Polje, Primorsko-goranska, Chorvatsko, Braće Franolić 27

Prodat - Cod. 41934

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 210 m²
  • Pocet pokoju: 7
  • Podlazí: 1

KRÁSNÝ DŮM SE 4 APARTMÁNY-, Chorvatsko, ostrov Krk, Šilo, 250 m od moře a pláže, na skvělém a klidném místě s velkou zahradou, garáží a parkováním
Ostrov Krk, Šilo- krásný dům se 4 apartmány/byty na prodej, jen 250 m od moře a pláže, na skvělém a klidném místě, s krásným výhledem na moře a do zahrady as velkou a krásnou zahradou včetně garáže a parkoviště.
Dům má 210 m2 obytné plochy a byl postaven na pozemku 710m2, kde jsou 2 parkovací stání s celkem 3-4 parkovacími místy. Dům má krásnou zahradu a velkou zahradu plnou středomořských rostlin a květin a zahradní terasu a venkovní gril. Vedle domu byla postavena garáž jako samostatný objekt (s 1 parkovacím stáním a úložným prostorem na nářadí).
Dům je jen 250 m od moře a pláže, což znamená pár minut chůze, což přispívá k jeho atraktivitě a hodnotě.
Samotný dům se skládá z přízemí a prvního patra a má celkem 4 apartmány, z nichž každý má velkou a krásnou terasu s krásným výhledem na moře a do zahrady.. V přízemí jsou 2 apartmány, jeden apartmán byl využíván jako soukromý byt majitele domu a skládá se z jednoho velkého pokoje, kuchyně, velké koupelny, chodby, komory a velké terasy (cca 30 m2), která je částečně krytá a částečně nekrytá. Terasa je přístupná jak z pokoje, tak z kuchyně. Terasa tohoto bytu je zároveň největší terasou v domě a je velmi příjemná k pobytu a relaxaci a má přímý východ a výhled do zahrady.
Druhý byt v přízemí má samostatný vchod a skládá se z jednoho velkého a jednoho menšího pokoje, kuchyně, koupelny a krásné zastřešené terasy s výhledem a přímým vstupem do zahrady.
V prvním patře domu jsou také dva apartmány. První větší apartmán se skládá ze 2 ložnic, kuchyně, koupelny a krásné a velké terasy cca 17 m2 s výhledem na moře a zahradu. Druhý menší apartmán se skládá ze 2 ložnic (jedna velká a jedna malá), kuchyně, koupelny, chodby a velké terasy s výhledem na moře a zahradu.
V zadní části domu je další zahradní terasa s grilem a zahrada je osázena středomořskými rostlinami (olivy, oleandr, myrta, vavřín) a v noci je osvětlena, aby vytvořila romantickou a příjemnou atmosféru. Dále se v zadní části domu nachází větší jímka, která po zavedení místního vodovodu současnému majiteli slouží k zalévání zahrady, ale lze ji zrekonstruovat a znovu využít dle přání zákazníka.
Dům má místní vodovod, elektřinu, satelit, telefonní přípojku a je klimatizován a prodává se zařízený. Na pozemku se nachází garáž, která je samostatnou stavbou a je zahrnuta v ceně.

Dům je velmi atraktivní investicí, ideální k sezónnímu pronájmu se zavedenou pronájmem s výbornou obsazeností bytu 5 měsíců v roce a vysokými cenami pronájmu. Dům lze využít i jako rekreační objekt pro větší rodinu. V domě majitel trávil 6 měsíců v roce v jedné z bytových jednotek, která byla využívána jako soukromý obytný prostor. Dvě bytové jednotky (dva byty), jedna v přízemí a druhá v patře, jsou propojeny vnitřním schodištěm, takže je lze využít jako samostatné byty, ale i pro jednu rodinu.


Nemovitost prodává přímo majitel objektu, bez zprostředkovatele, aby kupující při koupi neplatil zprostředkovateli provizi zprostředkovatele a veškeré podmínky prodeje si dohodl přímo s majitelem objektu. Majitel objektu ručí (ručí) kupujícímu za řádnou vlastnickou dokumentaci: list vlastnictví, stavební a užívací povolení, bez jakýchkoliv břemen a věcných břemen na nemovitosti i řádný převod vlastnického práva.
Kontaktovat nás můžete přímo mailem nebo na náš mobilní telefon: 385 91 94 23 143 nebo pevnou linku: 385 01 6526 815

Dům se nachází pouhých 250 m od moře a pláže, kam se dostanete pěšky za pár minut, což mu přidává na atraktivitě a hodnotě.
Nemovitost je v klidné ulici obklopená zelení a před ní je park. Další výhodou umístění této nemovitosti je, že před ní je park a zelené plochy a žádný jiný objekt, takže je umožněno soukromí nemovitosti. Dům je také blízko centra obce a největší obchod v obci je jen pár minut chůze od domu.
Můžete nás kontaktovat přímo na mail nebo na náš mobilní telefon: 385 91 94 23 143 nebo na naše domovní číslo v Záhřebu: 385 01 6526 815
Nemovitost prodává přímo majitel objektu, bez zprostředkovatele, takže kupující při koupi neplatí zprostředkovateli provizi zprostředkovateli

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB