Prodat Stavební parcela, Sibenik, Regione di Sebenico e Tenin, Chorvatsko, Lozovac

Prodat - Cod. 26057

  • Typologie: Stavební parcela
  • Oblast: 150000 m²
  • Pocet pokoju: 1
  • Podlazí: 1

Plánované umístění projektu "IVANAL PLAZA" se nachází ve městě Šibenik-Knin kraj, asi 15 km jihovýchodně od starého města Šibenik na náhorní plošině Lozovac. Místo je s výhledem na Národní park Krka a slavné vodopády Skradinski Buk.

Projekt "Ivanal Plaza" se vztahuje na výstavbu turistického komplex skládající se z několika částí: vil, sportovní komplex, apartmány, hotelový komplex, restourant s panoramatickým výhledem, wellness a zdravotní středisko, park / lesních a dalších zařízení pro volný čas.
Segmenty projektu:

1. Condominium Hotel - Villas
Konstrukce 30 deluxe vil (s cca. 200 m2 plochy každého) je plánován, každý dvoupodlažní s terasou, zahradou a bazénem a výhledem na vodopády Krka.

2. Sportovní areál
Výstavba sportovního areálu patří venkovní a vnitřní sportoviště, multifunkční sál, bazén, sportovní medicíny a sportovní centrum.

3. Condominium hotel - Suites
200 apartmány jsou plannned být vestavěných, každý asi 200 m2, navržený jako samostatné dvoupatrové byty, chráněných terasy a velké zelené plochy. Bloky apartmá se předpokládá, že je na několika patrech a včetně některých dalších zařízení.

4. Hotel Complex
Hotelový komplex je plánováno mít obchodní centrum šíření na 30,000 m2 včetně dalších doprovodných zařízení, jako kongresové centrum, kasino, restaurace a butiky.

5. Panorama restaurace s dalšími zařízením
Restaurace se nachází v nejlepší pozici s krásným panoramatickým výhledem na vodopády Krka.

Všechny budovy mají být postaveny jsou navrženy tak, aby vytvoření "kruhu zeď" kolem Ivanal zóně, s náměstí v centrální části a enabeling krásný výhled na okolní vodopádu z každé stavby.

6. Wellness & Spa centrum
Wellness and Spa centrer i plánoval být budován na ploše 30,000 m2, a to by inclued si Činić stejně.

7. Další zařízení
Další zařízení se bude šířit na 10 000 m2, včetně muzeum, vzdělávací centrum Krka, multimediální centrum, caffe bar, noční klub a nákupní zóny.

8. Park / les
Tam bude velký park mezi budovami, s četnými cest vedoucích k různým lesy nebo větší nebo menší jezer. Existují také různé velikosti bazény a malé rybníky.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB