Prodat Vila, Sibenik, Regione di Sebenico e Tenin, Chorvatsko, Dubrava kod Šibenika BB

Prodat - Cod. 36644

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 186 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 1

Nová budova - dva domy s bazénem a velkou zahradou. Kombinace moderního designu a nedotčené přírody pro ty, kteří hledají klid a užívají si krásné přírody. Každý dům se nachází na pozemku o rozloze 1050 m2 a skládá se z přízemí a prvního patra o čisté ploše 185,55 m2. V přízemí je obývací pokoj, jídelna a kuchyň v jednom prostoru, WC / koupelna a šatní skříň. Prostorné terasy pro vychutnávání přední a zadní části domu. Na druhé straně domu je garáž, strojovna a další toaleta. Vnitřní schodiště vede do prvního patra, které má 4 ložnice, z nichž dvě mají vlastní koupelnu a jednu vlastní skříň, další společnou koupelnu na chodbě a dvě terasy. Podlahové topení v celém domě. Na každém dvoře se bude nacházet venkovní sprcha a barbecue, a dvůr je vybaven zavlažovacím systémem "drop-in-water". Solární ohřev vody. V dřívějších fázích výstavby je možnost výběru interiéru. Cena každého domu je 325 000 € a je prodávána na klíč.

Popis prostředí

Dubrava u Šibeniku je město ve městě Šibenik, které se nachází asi 7 kilometrů východně od Šibeniku. Jen pět minut autem od centra Šibeniku, tři minuty od dálnice, 10 minut od pláže a NP Krka.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB