Prodat Dvoupokojový, Vodice, Regione di Sebenico e Tenin, Chorvatsko, Srima

Prodat - Cod. 35010

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 35 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: Visoko prizemlje

VODICE, BAZÉN, DALMáCIE, CHORVATSKO, APARTMÁN V BLÍZKOSTI MOŘE A KRÁSA, ATRAKTIVNÍ LOKALITA, PRODEJNÍ PLEASANT

Vodice, Srima, prodej bytu v blízkosti krásných pláží, celková plocha 47,50 m2, z toho pouze byt 35 m2 + parkoviště 12,50 m2. Byt s malou a jednoduchou rekonstrukcí může být dvě ložnice. Parkovací plocha, která se nachází v bytě, se nachází před balkonem tohoto bytu a může být použita jako terasa, která není součástí bytu a která je součástí bytu a patří k němu a velkou část společného upraveného dvora.

Nachází se v krásné části Vodice, v bezprostřední blízkosti veškeré občanské vybavenosti, v klidném slepé uličce a v klidném prostředí, ve vysokém přízemí - samostatné novostavby sestávající z přízemí, podkroví a podkroví, v blízkosti hotelů Imperial, Olympia a Olympia Sky.
Je vhodný pro nepřetržité bydlení, dovolenou nebo pronájem.

Je vzdálen 250 m od krásných a dobře organizovaných pláží a promenád, stejně jako z vyhřívané pláže Muri Vruja - která má prodlouženou koupací sezónu a trvá od počátku jara do pozdního podzimu.
V blízkosti centra města, obchodů, nákupních center, bank, pohostinských zařízení, lékárny, zdravotních středisek, trhů, krásných promenád u moře, bazénů, tenisových kurtů, škol, hotelů a veškeré občanské vybavenosti. Je blízko Šibeniku, Zadaru, Splitu, národních parků Kornati a Krka a Vranského jezero. V Zadaru a ve Splitu jsou také mezinárodní letiště s lety z a do všech částí Evropy.

Skládá se z předsíně, koupelny, kuchyně s jídelnou, která může být zúžen jako obývací pokoj, ložnice propojená s jídelnou a může být samostatně oddělena a balkony - balkon a parkovací místo. S malou a jednoduchou rekonstrukcí může být apartmán se dvěma ložnicemi. Byt je kompletně zařízený, má plastové dveře a klimatizace pro chlazení a vytápění. Bylo to uspořádáno minulý rok.

Doklady pro byt jsou čisté, MAJETEK 1/1, BEZ TERETA, rozložené.

Prodáváme vlastníka, ne agenturu.

CENA NENÍ POKRAČOVÁNA a je možné souhlasit s vážným kupujícím.

Lze je také vyměnit za větší apartmány (bez suterénu a podkroví) nebo menší dům na moři stejné kvality s mým příplatkem.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB