Prodat Dům, Fužine, Primorsko-goranska, Chorvatsko, Lokve

Prodat - Cod. 42523

  • Typologie: Dům
  • Oblast: 429 m²
  • Pocet pokoju: 10
  • Podlazí: 2

Na prodej zajímavý objekt v tradičně nejvyhledávanější chorvatské kontinentální oblasti - Gorski kotar. Dotyčná nemovitost je krásně integrována do samotného centra krásného města Lokva. Celková plocha tohoto v mnoha ohledech jedinečného komerčního a bytového objektu je 429 m2, 143 m2 na patro.
V tomto prostoru mohou noví majitelé umístit a velmi funkčně zařídit různá zařízení pro bydlení a/nebo stravování. Nemovitost je prázdná a zcela vyklizená od dříve použitého nábytku. Na přilehlém dvoře o velikosti 134 m2 je možné uspořádat cca 10 parkovacích míst. parkovací místo v objektu. Navíc není nadbytečné dodat, že fasáda budovy má dobrou orientaci, která nabízí pěkný výhled do ulice a bližšího okolí přidruženého sídla. Tato nemovitost je majetkem fyzické osoby, kupující je tedy povinen při převodu jejího vlastnictví na své jméno zaplatit daň z prodeje ve výši 3 %. Prodávající budovy kupujícímu garantuje řádné vlastnické doklady a možnost rychlého zápisu vlastnictví k předmětné nemovitosti do katastru nemovitostí. Budeme rádi, když vás přijmeme, obsloužíme a pomůžeme vám při převodu bytu do vlastnictví a převodu účtů za elektřinu a energie na vaše jméno.
Určitě je třeba poznamenat, že pokud hledáte místo, kde si odpočinete a užijete si soukromí, které se dnes tak těžko hledá, Lokve je pro vás skvělým místem. Toto idylické místo, které se nachází v srdci Gorski Kotar, je skutečným rájem pro všechny, kteří chtějí načerpat energii na čerstvém vzduchu se cvrlikáním ptáků, vůní aromatických bylin ve vzduchu a tichem, které není přerušováno. hluk z dopravy nebo stavební práce v okolí.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB