Pronájem Dvoupokojový, Split, Dalmatia, Chorvatsko, 21000 Split

Pronájem - Cod. 43597

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 100 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Majetkové poměry: Excellent

K pronájmu stylově zařízený dvoupokojový byt s vysokými stropy, který Vám nabízí komfort a luxusní životní styl. Je orientován na jih a nachází se v 1. patře obytného domu v blízkosti nejznámějšího splitského koupaliště Bačvice, základní školy, školky, restaurace,... v klidné a tiché ulici, která poskytuje dokonalé prostředí pro vyžití ve městě a zároveň zachování soukromí a pohodlí.

Byt o celkové ploše 90 m2 prošel v nedávné době komplexní rekonstrukcí s cílem vytvořit moderní prostor s vysoce kvalitními materiály a designem. Skládá se z kuchyně, jídelny, obývacího pokoje, dvou ložnic, koupelny, chodby a balkonu 10m2. K bytu náleží také komora.

Byt je volný k pronájmu ihned, na delší dobu - za cenu 3000 eur měsíčně plus režijní náklady. Dále je nutné složit kauci ve výši jednoho měsíčního nájmu.

*Další informace o nemovitosti, její přesné poloze a prohlídce jsou možné po podpisu Smlouvy o zprostředkování s RK, která je v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů a zákonem o zprostředkování nemovitostí.

***Nájemce platí provizi RK ve výši 1 měsíčního nájmu

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Areola d.o.o.
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB