Prodat Stavební parcela, Hvar, Stari Grad, Split, Chorvatsko, Ambroza Bodlovića 9, 21450 Hvar

Prodat - Cod. 43870

  • Typologie: Stavební parcela
  • Oblast: 2648 m²
  • Pocet pokoju: -
  • Podlazí: -

Zavedení:
Na prodej je vzácná nabídka na krásný a velký stavební pozemek ve městě Hvar. Je to jeden z posledních stavebních pozemků s výhledem na moře v zátoce města Hvar.

Ostrov Hvar:
V posledních letech je Hvar stále populárnější díky svým malebným plážím na Jadranu, středomořskému klimatu, rozmanité kuchyni, nabídce cestovního ruchu a rušnému nočnímu životu.

Hvar je jedním z nejkrásnějších ostrovů na pobřeží Jaderského moře. Tato nemovitost nabízí možnost usadit se v jedné z nejatraktivnějších lokalit v Evropě. Na jižní straně ostrova je mnoho volnočasových aktivit, jako je horolezectví, cyklistika, pěší turistika, potápění nebo surfování.

Umístění nemovitostí:
Nemovitost se nachází na jihu města Hvar na ostrově Hvar v Dalmácii v Chorvatsku. Poloha na mírném svahu nabízí krásný výhled na záliv, město a nedaleké Paklené ostrovy. Autem je to asi 5 minut od přístavu Hvar. Do přístavu nebo do centra města dojdete pěšky asi za 10-15 minut. Pláž a přístav pro menší lodě jsou prakticky na dosah ruky - jen 1-3 minuty chůze.

Lokalita nabízí ideální mix klidu a blízkosti všeho důležitého. Nachází se na okraji města, budete daleko od shonu, ale díky kompaktní velikosti Hvaru se rychle dostanete do všech důležitých destinací. Moře není daleko a večer si můžete v klidu a pohodě vychutnat krásný výhled na záliv. Pokud chcete, můžete dojít pěšky nebo autem do centra za pár minut a zažít noční život Hvaru, bary a kulinářské speciality.

Půdorys:
Pro upřesnění se prosím podívejte na náčrt půdorysu na obrázcích.

Nemovitost je rozdělena do dvou oblastí. Větší část má rozlohu 2191 m² a je přístupná po několika stezkách. Přímo k hlavnímu vchodu vede také úzká ulička. Na tomto pozemku se také nachází dům, který je však již delší dobu neobývaný a není tedy ihned použitelný.

Druhou částí je samostatný pozemek 457 m² v bezprostřední blízkosti. Svou polohou přímo v ulici je ideální pro stavbu garáže.

možnosti:
V minulosti si majitel nechal vypracovat plán na výstavbu 3 vil na pozemku. Její náčrt najdete na obrázcích. Ilustrace má poskytnout lepší přehled o velikosti nemovitosti a možnostech, které by bylo možné realizovat. (Upozornění: Na obrázku není uveden samostatný pozemek, který by byl vhodný pro garáž.) Projekt byl rovněž předložen a obdržel stavební povolení, ale nebyl realizován.

Smíšený:
Jedná se o soukromý prodej bez zprostředkovatelské provize.

Nemovitost je vhodná i jako investiční nemovitost, protože její hodnota bude s největší pravděpodobností nadále narůstat.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB