Prodat Hotel, Orebic, Peljesac, Chorvatsko, Brace Radic

Prodat - Cod. 25085

  • Typologie: Hotel
  • Oblast: 510 m²
  • Pocet pokoju: 11
  • Podlazí: 4

Dům se nachází v jižní Dalmacia, v jihozápadním rohu poloostrova Pelješac, v centru města Orebič cca 100 km od Dubrovníku sousedního slavný ostrov Korčula. Tato oblast je právem proslulé svými památkami a historickými památkami. Kromě toho je to také proslulý vinařskou oblastí. Vlajkovou lodí víno, Dignac je považován za jeden, pokud je 10 nejlepších vín na světě.
Dům se nachází 120 m od písečné pobřeží v Pelješki riviéry obklopené skalnatými útesy.
K dispozici je veřejná pláž přímo před domem oblíbený u rodin s dětmi.
25-letý motel je odolný proti zemětřesení, pohodlné a estetický objekt. (Dům byl plánován, navržený a postavený / postaven důkladně ze všech aspektů, jako jsou základy, stěny, betonování, elektřina atd. - Celý plán a stavební dokumentace je k dispozici).
Hosté jsou vítáni obrovskou palmou, Leanders a některé další exotické rostliny v 520 m2 pozemku, který je obklopen plotem. K dispozici je také parkoviště za domem nabízí místa pro 5 aut. Parkoviště je obklopen malou kiwi a vinice mřížoví. Můžete si také najít dvoře za domem, který je plný ovoce (pomeranč, citron, Clementine, fíkovníky) stromy. Dětské hřiště byl také postaven ve dvoře, který je skvělým místem pro děti na hraní a trochu se pobavit.
Dům má 4 patra pojmou 10 pokojů dohromady. Každý pokoj má "vlastní" sociální zařízení (pokoj 2 a 3 a prostor 7 a 8 má společnou koupelnu), vybavená vanou, umyvadlem a WC. Všechny pokoje jsou vybaveny s nočními stolky, postele a skříně. Všechny pokoje mají balkon a výhled na stolec (pokoj 2 a 3 a místnost 7 a 8 akci jeden balkon).
Všechny pokoje mají ventilátor, klimatizaci a ledničku. Dále je zde koupelna v domě, kde obývací pokoj, šatna a 2 pokoje nabízejí komfort pro hosty. Apartmá je vybaveno pohovka, lůžko a švýcarských dřevěné kusy nábytku a má vlastní koupelnu. Na 2 stranách najdete 60 m2 terasa krytá s vápencem.
V suterénu se nachází téměř 100 m2 vybavené a zařízené jídelna (2 myčky, 3 trouby, 2 mikrovlnné trouby, železo, kulečník atd suterénu může také sloužit jako obývací pokoj a setkání místě.
Schodiště a terasa jsou pokryty s vápencem; dřevěné mozaiky jsou položeny na podlahách v pokojích.
Teplá voda je dodávána ze solárních napájecích zdrojů.
Dům má garáž s policemi.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB