Prodat Hotel, Labin, Istria, Chorvatsko, Titov Trg 3/1

Prodat - Cod. 41531

  • Typologie: Hotel
  • Oblast: 575 m²
  • Pocet pokoju: 8
  • Podlazí: 3
  • Majetkové poměry: Excellent

Mosaz, mramor a dub jsou rysy této nemovitosti. Nachází se na hlavním náměstí starého města Labin (okouzlující středověké město na kopci). Nemovitost má 8 pokojů, každý s vlastním sociálním zařízením. V přízemí se nachází vstupní hala s recepcí, lounge bar, toalety (dámské i pánské), restaurace a kuchyně. 2 zadní terasy poskytují nedotčený výhled na Jaderské moře. V suterénu se nachází přípravna kuchyně, sociální zařízení pro zaměstnance, šatna pro zaměstnance, kancelář a 65 metrů čtverečních úložných prostor. K dispozici je také další vinný sklípek. Okolní nemovitost je 450 metrů čtverečních na kopci.

Podnik v současné době funguje pro pokoje na spaní, lounge bar a bistro. Otevřeno 12 měsíců v roce.

Původní budova byla postavena v roce 1800, v roce 1960 prošla rekonstrukcí a naposledy (2018) byla celá budova zrekonstruována odshora dolů: Nové elektrické vedení, vodovodní potrubí, topení/chlazení, nádrže na teplou vodu, sprinklerový systém, podlahy , osvětlení, koupelny, zakázkový nábytek. Pečlivý design s velkým důrazem na detail. Klasický vzhled s moderními funkcemi.

V současné době mají pokoje kapacitu 20 hostů, vnitřní místa 40 hostů, venkovní zadní terasa 40 míst

Je zde možnost pronajmout si přední terasu lodžie a také další střešní salonek s posezením pro 50+ hostů (který je součástí nemovitosti)

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB