Prodat Domek, Island KRK, Crikvenica, Chorvatsko, Muraj

Prodat - Cod. 43153

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 188 m²
  • Pocet pokoju: 8
  • Podlazí: 2

520 km od Budapešti, na prodej v Chorvatsku, na ostrově KRK, v Muraj, 2,2 km od pláže, na pozemku 382 m2, s čistou podlahovou plochou 188 m2, postaveno v roce 1999, třípodlažní rodinný dům. Rodinný dům je ve výborném stavu, má obecní vodu a elektřinu, vytápění zajišťuje elektrické ústřední topení, příjemnou teplotu v létě zajišťuje klimatizace, ohřev vody zajišťují elektrokotle. Ve spodním patře je velká jídelna s kuchyní a kotelnou a byt s pokojem 1+1 a koupelnou. V prvním patře je krytá terasa 20 m2, polouzavřená veranda a obývací pokoje 1+2 a koupelna. V nejvyšším patře jsou pokoje 1+2, koupelna a sluneční terasa 15 m2.
Kupní cena zahrnuje veškerý nábytek, vybavení a stroje v rodinném domě.
Areál je uklizený, vynikající pro odpočinek a relaxaci, pro skupiny přátel je k dispozici zastřešená pec a gril na zahradě. V samostatné budově je zahradní sprcha a WC.
Vedle rodinného domu je pozemek o velikosti 146m2 s dřevěným domem 15m2. Toto zahrnuje i kupní cena.
Tuto nemovitost s vynikajícími vlastnostmi doporučuji pro větší rodiny, kde můžete strávit nezapomenutelné týdny a měsíce relaxace v jedné budově a přitom zajistit, aby generace žily odděleně, ale doporučuji ji i pro investiční účely, jelikož pouze 9 pokojů pojme až 25-27 lidí.
Na požádání mohu zaslat další fotky emailem.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB