Prodat Vila, Vir, Zadarska županija, Chorvatsko, Bobovik II, 9

Prodat - Cod. 40920

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 116 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 1

Prostorný prázdninový dům ideální pro větší rodinu na ostrově Vir v blízkosti pobřeží a centra města.
Velikost základu je 136 m2, z toho 116 je interiér domu a dvě kryté terasy. Zbývajících 20 m2 bylo využito pro garáž.

Dům se skládá ze tří ložnic, koupelny a obývacího pokoje s kuchyní. Kromě toho jsou zde dvě kryté terasy, jedna v přední části domu a druhá v zadní části. Zadní terasa také přichází s cihlovou pecí postavenou na míru, která je ideální pro grilování, grilované ryby a pečení pod zvonem. Dům nakonec přichází s prostornou garáží a dalším nekrytým parkovacím místem.
Velikost pokoje:
Ložnice 1: 12,3 m2
Ložnice 2: 12 m2
Ložnice 3: 8,10 m2
Koupelna: 4,96 m2
Obývací pokoj + kuchyň: 18,72 m2
Přední terasa: 18,7 m2
Zadní terasa: 11,7 m2
Garáž: 19,5 m2

Dvůr pokrývá 166 m2. Většina dvora pokrývá přední část domu. Areál domu je obklopen cementovým plotem pokrytým ozdobným kamenem. K dispozici jsou dva vstupní body přes malou železnou bránu a velkou železnou bránu (pro vchod do auta).

Dům je plně zařízený a zahrnuje:
- královské postele, velké skříně a noční stolky ve všech třech ložnicích
- sprcha, vana, pračka, elektrický ohřívač vody v koupelně
- horní a dolní kuchyňské linky, velká kuchyňská linka, všechny potřebné kuchyňské spotřebiče (sporák - kombinace elektřiny a plynu, elektrická trouba, malý ohřívač vody, lednice, mikrovlnná trouba), malý jídelní stůl a odpovídající židle v kuchyni
- dvě velké pohovky s funkcí vysunutí, dřevěná TV skříňka a konferenční stolek v obývacím pokoji
Veškerý nábytek je zahrnut v ceně.

Pokud jde o inženýrské sítě, dům je plně vybaven veškerou potřebnou infrastrukturou pro elektřinu, vodu a rozvody. V současné době není k domu připojena elektřina ani voda. Otázka elektřiny je v procesu řešení a bude se o ni finančně postarat prodejce, snad nejpozději do dubna 2021. Pokud jde o vodu, ostrov Vir začal připojovat ostrovní domácnosti k hlavnímu vodovodnímu potrubí a od psaní trpělivě čekáme, až bude připojen náš směr. Pokud je to naprosto nezbytné, má dům studnu na vodu, kterou lze použít k zásobování vodou celého domu. Je třeba poznamenat, že taková voda není dobrá k pití, ale je naprosto v pořádku pro praní, čištění a koupání.

Dům se nachází ne více než 150 m od nejbližších pláží (celkem tři z nich), stejně jako přímořských barů a restaurací. Taková poloha umožňuje snadný a rychlý přístup na pláž pro rychlé (nebo ne tak rychlé) plavání, přičemž je stále dostatečně daleko od všech turistických hotspotů, aby zajistil klid a pohodu. Dům je také velmi blízko centra ostrova, protože trvá jen 15 minut pěšky nebo pouhých 5 minut autem.

V případě jakýchkoli dalších dotazů, jednání a ujednání se na mě obraťte telefonicky (volání, textová zpráva, Whatsapp, Viber) - +385952103997. Dále mě můžete snadno kontaktovat prostřednictvím e-mailu - silvia.kurolt@gmail.com.

* Zdá se, že limit počtu fotografií je 4, takže pokud byste chtěli vidět zbytek domu, laskavě mě kontaktujte a zbytek fotografií pošlu přímo.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB