Prodat Vila, Korcula, Dalmatia, Chorvatsko, .

Prodat - Cod. 39041

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 298 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Majetkové poměry: Good

www.horvatingatlanok.com

V krásné zátoce Rasoha, na severní straně ostrova Korčula, se nachází exkluzivní vila na třech podlažích, obytná plocha 298 m2, s bazénem, kotvištěm pro loď a pláž v úplném soukromí. Vila se nachází na pozemku o rozloze 748 m2, má zajištěné parkování v nejvyšším patře a úložný prostor pod parkovištěm. Prostorné vnitřní schodiště spojuje všechna patra vily.

V přízemí se nachází bazén s bezobslužnou terasou, malá krytá terasa / kabiny, místnost s různým vybavením (kulečník, posilovací zařízení a sedací souprava), koupelna se sprchovým koutem a WC. K samotnému bazénu je několik venkovních schodů.

V prvním patře se nachází obývací pokoj, jídelna, kuchyň, pracovna, toaleta a terasa. Skleněná střešní okna s posuvnými okny sdílejí sluneční terasu a obývací pokoj. Podlahová plocha činí 94 m2.

Druhé patro tvoří hlavní vchody do vily, čtyři dvoulůžkové pokoje s vlastní koupelnou a dvě neatraktivní terasy. Povrch tohoto podlaží je 150 m2.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Szikora Hajnalka
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB