Prodat Venkovská usedlost, Varazdin, Varazdin, Chorvatsko, VISOKO 114

Prodat - Cod. 38183

  • Typologie: Venkovská usedlost
  • Oblast: 3000 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: --

Lijepa i prostrana obiteljska kuća u mjestu Visokom (Varaždinska županija), 30 km od Varaždina i Zagreba, je k dispozici u blizini autoputa. Po 15 km se nachází Varaždinske Toplice. Zkontrolujte, zda je místo, které je překrásné, ideální pro lůžka. Do imanja koje se nazazo samo na brijegu i koje ima izuzetan položaj vodi asfaltirana cesta, na vaše potěšení imanja rampa. Nakon rampe dolazi se do asphaltiranog parkirališta (kružni tok) za 10 automobilu. Imanje površine cca 3000 m2, se sahají od velkého kuće (plocha 150 m2) zidane na tři nivo, uređene drvarnice, jeden natkrivenom vrtnou kućicom s grilováním za 20 ludí, v jednom manému nařízeném vrtným kućicom za 10 ljudi. Po imanju se nalézt još jedna kuća površine 100 m2, koja se saťoji od krasno uređene ljetne kuhinje, alatnice i garáž. Přečtěte si, prosím, návod k použití, poté, co si prohlédnete prostor pro španělskou kuchyni, kupón, blagovaónu a terasu.
Svi objekty byly kompletně upraveny až do roku 2004. Roku 2004 byla provedena výroba a dvije vrtne kućice napravljene nove 2008. goddine. Imanje ima priključak struje i vodovod (voda je bezplatná iz lokální vodovod, izuzetne kvality), šedá vaše classično po drva. Po sklizni by měla být rostlina pěstována (asi 200 čokolád) a dvěma voňavkami (jedni na planetě se 30 starinskih voćaka), k manji plantaža kupina (20 šálků). Imanje vaši okruženo mirom i tišinom zelenéh brazílie a ograđeno smrekama (jelama, 200 komáry, velikost 10-15 metara), které mají být vykryty dvorce. Po imanju se još nalaze dva cvjetnjaka (kamenjara). Sve u svemu, posjednejte své pravé město za bijeg a netaknuto zeleno, uvidíte tišinu, oaza spokoja a buđenja už pjev ptica. Právo je pro záchranu, skupinové zásahy, užití ve vrtlarenju a opet blizu Zagreba i Varaždina.
Vlasnički seznam - uredan, građevinska dozvola,

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB