Prodat Venkovská usedlost, Fužine, Primorsko-goranska, Chorvatsko, Zlobinsko brdo

Prodat - Cod. 30605

  • Typologie: Venkovská usedlost
  • Oblast: 225 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: 2

Prodej Domy (nedokončené) skládající se ze tří apartmánů celkové rozloze 225 m2. Nemovitost se nachází v blízkosti Fužina, v Żłobiński HILL, a ideální dovolenou v létě i v zimě vzhledem k tomu, moře asi 30 minut pryč. POUZE dvacet minut jízdy po dálnici od řeky a hodinu od Záhřebu EXPERIENCE pobytu v přírodě, v oáze klidnou i aktivní dovolenou v přírodě.

Železárny a jejich okolí poskytuje mnoho příležitostí, od pěší turistiku a kočáře, koupání v jezeře, veslování, plachtění, surfování, kánoe a prostřednictvím dalších různých čluny, potápění, což umožňuje využít různé sportovní hřiště. LJUBITELJIi adrenalinových sportů mohou vyzkoušet rafting, horská cyklistika, horolezectví, paragliding a dokonce i motokros. Milovníci koní mají možnost na koni, jezero Bajer je vynikající prostředí pro procvičování.
 
V zimním období, kdy je vše pod sněhem, Fužine mohou být dobrým výchozím bodem pro výlety do několika okolních sjezdovek, sáňkařských drah a kluzišť, jako jsou ty, které do akcií Bey Razdolje, Mrkopalj a přírodní Ski Platak.

Cave Spring
Cave Spring je přirozený dar a turistická perla Fužina a Gorski Kotar. Nachází se na místě wellhead, podél silnice Fužine-Rijeka a promenády podél jezera Bajer, snadno dostupné a velmi zajímavé navštívit.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB