Prodat Dvoupokojový, Zadar, Zadarska županija, Chorvatsko, Višnjik

Prodat - Cod. 29914

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 85 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 1

Dvě ložnice apartmán pro Višňový sad. V bytě je rozdělena do dvou pater. V přízemí je vstupní hala, kuchyň, jídelna, obývací pokoj, koupelna a WC, a v prvním patře jsou dvě ložnice, koupelna a balkon. Byt s úložným prostorem, dvěma parkovacími místy a zahradou má čistou plochu 85 m2 (obytná plocha cca 69,87 m2).

Objekt se nachází pouhých 7 bytových jednotek. Apartmány jsou ve výstavbě a budou připraveny k nastěhování v prosinci 2016 To má dvě parkovací místa, parkování v garáži a nekryté parkovací místo.

V suterénu domu se nachází komora, která patří k bytu. Objekt je napojen na elektrizační soustavy, vodovodů a kanalizací. To bude instalována hliníková okna, fasádní polystyren 10 cm. V bytě budou poskytnuty bezpečnostní dveře. Vytápění a chlazení budou mít k dispozici klimatizaci, plochý bude mít komín.

Kupující neplatí daň při koupi tohoto majetku.
Vlastnictví.

Poloha bytu je ideální pro bydlení v důsledku blízkosti veškeré občanské vybavenosti potřebné pro každodenní život. Višňový sad do centra trvá jen 15 minut pěšky, a stejně jako mnoho potřeb a na nejbližší pláž. V blízkosti se nachází škola, školka, banka, pošta, půjčovna loděk, sportovní a rekreační středisko Višňový sad, obchody a kavárny. Kromě klidném rodinném životě, Višňový sad je žádoucí místo pro mladé lidi, ale i turisté, kteří přicházejí do Zadaru.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB