Prodat Domek, Sutivan, Dalmatia, Chorvatsko, Zvaniska

Prodat - Cod. 33389

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 630 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 2

V Sutivanu na ostrově Brač se prodává krásný, samostatný dům s bazénem. Dům se nachází na pozemku o celkové rozloze 630 m2, s celkovou obytnou plochou 100 m2, který se rozprostírá na dvou podlažích, přízemí a prvním patře.
Dům má velkou, dobře udržovanou zahradu s bazénem a kolem bazénu jsou vysázeny středomořské byliny (citrón, olivy, fíky, dlaně, levandule ...) a atmosféra je opravdu neocenitelná.

V přízemí se nachází jeden apartmán se samostatným vchodem, terasou a obývacím pokojem. V prvním patře je apartmán, který se skládá z kuchyně, jídelny, obývacího pokoje, koupelny, dvou ložnic a terasy s výhledem na moře.

Dům je ve výborném stavu, plně zařízený a vybavený, ideální jako rodinný dům nebo pro turistický pronájem. K dispozici je možnost modernizace vysokých podkroví.

Dům má parkovací místo pro 2 auta.

Sutivan se nachází v severozápadní části ostrova Brač. Sutivanovy budovy pocházejí z doby Diokleciána. Sutivan je známý svou pohostinností a četnými oblázkovými plážemi, kde se mnozí turisté ocitnou v klidu a relaxují se vůní Středomoří a užívají si křišťálově čistého moře. Četné upravené stezky, které projíždějí starobylými olivovými háji a vinicemi, poskytují příležitost k odpočinku jak pro pěší, tak pro cyklisty.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB