Prodat Dům, Gajac, Novalja, Pag, Ličko-senjska županija, Chorvatsko, Gajac kazeta A6 br. 43

Prodat - Cod. 36848

  • Typologie: Dům
  • Oblast: 70 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: duplex

Jedná se o dům přímo u moře - Jasmine Grove - který zajišťuje pohodlí a soukromí. Nachází se v turistickém letovisku Gajac. Pozemek plně oplocený a zajištěný je 106 m2 plus soukromý pozemek k vchodu. K dispozici je velká lamelová terasa o rozloze 60 m2 s krbem a solární sprchou, asi 20m2 je zastřešená.

Duplexní dům o rozloze 70 m2 je prostorný pro 4 dospělé osoby, případně 6 přistýlek. Nabízí velký obývací pokoj, jídelnu, kuchyň, dvě oddělené ložnice, koupelnu a dvě toalety.

Dům je kompletně obnoven, nově vybaven a má nová zařízení: dish Bosch, pračka Candy, hub, tv. Internet, televize, telefon.

Zařazeno k pronájmu: 4 hvězdičky.

Dům má podlahové vytápění a klimatizaci s možností vytápění ve všech prostorách. Dům je tepelně izolovaný a má třívrstvé okna s okenicemi a sítěmi proti komárům.

Krásná pláž s čistou vodou a písčitým dnem je vzdálená 150 m. Lungo kobyla, dětské hřiště, vodní park, restaurace, trhy, noční kluby jsou nedaleko.

Ostrov Pag je známý množstvím krásných pláží a nočního klubu v Zrče, olivovým olejem a ovčím sýrem. Kolansko blato je zvířecí rezervací, pozorování ptáků je možné. Krásné pláže v oblasti Novalja a Kolan jsou v blízkosti.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB