Prodat Vila, Umag, Istria, Chorvatsko, Via Morno 7

Prodat - Cod. 32463

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 390 m²
  • Pocet pokoju: 10
  • Podlazí: 3

Vila s bazénem, ​​Umag-Istrie, 800m od moře

Prodám tuto krásnou vilu kompletně zrekonstruován a vybaven na 800 m od moře s novým bazénem Vila se nachází v klidné části města Umag, ve středu pozemku 1183 m2. Bazén má nejmodernější desinfekci se slanou vodou a je obklopen velkým kiwi altánku.
Vila má 2 velké obývací pokoje a 2 plně vybavené kuchyně, většina venkovní letní kuchyně v blízkosti bazénu. Každá ložnice a obývací pokoj mají vlastní terasu a klimatizaci. Vila má 5 koupelen plus 1 WC u bazénu.

interiér a exteriér schody umožňující rychlou přeměnu prostoru ve dvou nebo tří samostatných jednotek (byty), bez nutnosti dalších investic! Vila má 4 hvězdičky v kategorii cestovního ruchu! Lze jej použít pouze pro rodiny nebo touha po novém majiteli, zcela nebo zčásti v oblasti cestovního ruchu.

Moře a slavné Stella Maris se nachází pouhých 800 metrů od domu a během několika minut chůze existují dva obchody, tři kavárny a tři restaurace.

Dům má video sledování, satelitní TV, Wi-Fi a telefon. Město plyn je v těsné blízkosti pozemku, které lze rychle a snadno nahradit stávající vytápění na topný olej.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB