Prodat Vila, Stara Kapela, Zagreb region, Chorvatsko, Stara Kapela 90

Prodat - Cod. 29339

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 934 m²
  • Pocet pokoju: 21
  • Podlazí: 3

Ubytování: 934 m2 vila s dalšími třemi pomocnými domů 441 m2, soukromého parku o rozloze 10.000 m2

Zobrazení času: na vyžádání

Vila 934 m2 a tři pomocné domů o celkové výměře 441 m2, se nachází v blízkosti Záhřebu, v klidném prostředí na venkově, parku ploše 10.000 m2. Je spojen s Zagreb přes rychlostní komunikace. Nemovitost je přístupná ze silnice na obou stranách. Přední vstup do nemovitosti je vyrobena z pevného tepaného železa a vlastnost má své vlastní studna z hloubky 120 m.
Uvnitř vily se nachází ústřední plynové topení, včetně 6 instantních kotlů dodávek. V přízemí dále obsahuje podlahové vytápění. V prvním patře a podkroví podlahové vytápění mají oddělené topné systémy. Každá jednotka má samostatný plynový kotel, které jsou na sobě nezávislé. Podlahové krytiny jsou vyrobeny z vynikající žuly, mramoru a exotické prvotřídní dřevěné podlahy. Stěny jsou zdvojeny, v tloušťce 50-80 cm. Tesařské práce je většinou hliníku. Stroje pro sečení trávy a údržbu parku, stejně jako sněhové frézy jsou zahrnuty. 2 ISDN linek, 6 telefonních čísel, max-TV, telefonní ústředna, a vlastní serverové upozornit na obchodní potenciál tohoto bydliště. Vstupní hala je zdobena vitráží umění. V přízemí se nachází velký krásný obývací pokoj s knihovnou, kuchyně, kancelářské prostory a velkou terasou propojená s kuchyní. Vila má 13 toalety a 5 koupelen. První patro obsahuje jednu pět-pokojový byt a jeden třípokojový byt. V podkroví oblast zahrnuje 13 prostorných pokojů. Pokoje mohou být využity jak praxe místností v klinice.
Ideální vlastnost pro soukromé klinice, ale také pro luxusní soukromé rezidence, nebo jiného obchodního zájmu (venkovské turistiky, exkluzivní pobytu pro seniory atd.) Milovníci přírody, kteří rádi kombinují práci v klidném prostředí s luxusním prostředí a chtějí být v blízkosti Záhřebu budou uznávat potenciál tohoto majetku. Jedná se o lukrativní investicí návrh vzhledem k tomu, že na protější straně ulice je zde plánované rezidenci pro starší osoby (až pro 200 osob), který zahrnuje restaurace, lékárna, klinika, wellness a další zařízení.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB