Prodat Vila, Kaštela, Split, Chorvatsko, Sinokoše

Prodat - Cod. 27870

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 270 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 1

Atraktivní rodinný dům v Kaštela v klidné části 270 m2 do 525 m2. Dům je postaven z vysoce kvalitních materiálů a je prodáván plně zařízené a vybavené moderním nábytkem a vybavením. Samotný koncept domu je brilantně koncipována a realizována. V přízemí je prostorná garáž, ze kterého několik kroků, které zajistí přímý vstup do haly. Z chodby se vchází do obývacího prostoru skládající se z obývacího pokoje, jídelny a kuchyně, k dispozici pro maximální požitek po celý den a večer. V chodbě je menší WC. V dalším patře je vlastně mezipatro, který se nachází jedna ložnice s koupelnou a vstupem na vlastní balkon, a může být použit jako samostatný byt. Poslední podlaží, výška v prvním patře se skládá ze tří extrémně velké ložnice a prostornou koupelnou. K dispozici je také umístěna balkon. Dalším z řady výhod tohoto domu je velká dobře izolované suterénu, který poskytuje opravdu mnoho možností využití.
Pozemek domu je jiný příběh. S láskou upravený trávník majitel, mladé ovocné stromy a altánem v zahradě 12 m2, které doplňují tuto výjimečnou vlastnost.
Vlastnictví je jasné, 1/1 se všemi povolení, a to bez jakéhokoliv nákladu. Dům má také třídu certifikace energetické "B".

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB