Prodat Více než 5 pokojů, Vir, Dalmatia, Chorvatsko, Miljkovica VII 37

Prodat - Cod. 32500

  • Typologie: Více než 5 pokojů
  • Oblast: 100.260 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: Piano terra

V přízemí bytu se nachází jen pár metrů od moře a není vystavena přímo na hlavní silničním provozu ‚Stari Put‘ a je součástí rodinného domu se skládá ze dvou pater. Nachází se v přes ‚Miljkovica VII‘ 37 je ubytování se skládá z velkého čtverce uzavřen uvnitř (i parkoviště), velká veranda přístupný i v zimních měsících, jídelna s kuchyňským koutem, dvě koupelny, čtyři všechny dvoulůžkové ložnice a komora. V obývacím pokoji je možnost zvýšení počtu lůžek s rozkládací pohovkou pro jednu a půl. Venku je také dřevěný domek, který lze použít i jako sklad. Byt je vybaven chladicím systémem a elektrickým vytápěním, takže iv zimě je zde komfortní teplotu od prvního okamžiku. To se prodává zařízený s možností nákupu také první podobný plán v přízemí není zahrnuta v této prodejní ceny.
Prostor, ve kterém se byt nachází, je dobře sloužil; v docházkové vzdálenosti je také přístav, kde si můžete kotvit loď.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB