Prodat Stavební parcela, Makarska, Split, Chorvatsko, Zaostrog

Prodat - Cod. 28630

  • Typologie: Stavební parcela
  • Oblast: 5400 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 2

Stavební pozemek se na místě v Makarské riviéře, která je ve své poloze se nachází v horní střední části města směrem od linie moře cca 150 m, zatímco horní okraj balíku ohraničena státní silnici D8 na trase silnice Makarska - Ploce. Z hlavního města Makarska Zaostrog vzdálenosti 36 km od města Ploče 21 km, vzdálenost které zároveň představují vzdálenost nejbližších sloučenin na dálnici A1 Záhřeb - Ploce (Tunnel St. Elias - desky).

Na pozemku, který je předmětem prodeje ve své podstatě správném tvaru a flexibilních plánů a koncepčních návrhů. Skládá se z více částic katastru nemovitostí evidovaných v katastru nemovitostí vedeném Městským soudem v Makarské, jehož spoluvlastníky zapsáni v příslušných kazetách katastru nemovitostí a příslušnými částice nejsou zatíženy žádným registrované ani neregistrované nákladu.

Podle územního plánu obce Gradac Předmětná nemovitost se nachází ve smíšené zóně - zejména bytové výstavby částečně postaven a částečně v nezastavěné výstavby osad, kterou si můžete postavit nízkých a středních budov. Na předmět částice existuje veškeré infrastruktury: elektřina, voda, kanalizace, zpevněné cestě do moře a přímý přístup na hlavní silnici D8.
inženýrské sítě:
vodárna
Město kanalizace
asfaltová silnice
oprávnění:
Titulní listina

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB