Prodat Stavební parcela, Labin, Istria, Chorvatsko, Labin 3a

Prodat - Cod. 30847

  • Typologie: Stavební parcela
  • Oblast: 4290 m²
  • Pocet pokoju: 0
  • Podlazí: 0

Na prodej 8 fantastické stavební pozemek ve výborné poloze s výhledem na moře: 2 balíky Vlakovo v blízkosti Labin (14 km) s fantastickým výhledem na zátoku Kvarner Tot jsou 3697 m2 (2014 m2 + 1683 m2) k dispozici i jiné pozemky na prodej - 2 fantastické orné půdy a stavebních Tot 4291 m2 (1680 m2 + 2611 m2) v typické venkovské obce na východním pobřeží jen 2 km od moře.
Jedná se o velmi klidné místo je ideální místo pro odpočinek od chaotického života města. V asi 10 minut jízdy autem se dostanete na krásné středověké město Labin, s jeho historických budov a galerií, nebo jít do místních restaurací, kde můžete ochutnat istrijské speciality, nebo k návštěvě destinace cestovního ruchu - letovisko Rabac s názvem " perla Kvarneru ".

V areálu se nachází olivový háj, malá vinice a po staletí ořešák. Všechny pozemky jsou určeny pro soukromé rezidenční projekty či investorů. V poslední době Nedaleko je zvýšení počtu luxusních vil s bazény a budov kvality místních i zahraničních investorů.
Druhý čtyři země enormní velikost querca lesa (10,000m2) je také poblíž zpevněné silnice a jsou umístěny u vchodu do vesnice vhodné pro stavbu velkého komplexu vil.

Tento vynikající poloze a středomořské klima pozemek je obklopen bujnou vegetací se starými stromy dubu a středomořské křoviny. Pozemek je připojen k hlavní silnici s asfaltovou silnici. Hlavní ulice vede přímo k Labin / Rabac a později na letiště Pula. V blízkosti pozemku jsou již aktivní připojení na vodu, elektřinu a telefon. Kousek od pozemku je Tunarica kempování, tím pravým místem pro milovníky přírody. Tunarica je přírodní zátoce chráněné před větrem a je ideální jako přístav pro malé a střední plavidel, se nachází v klidné lokalitě, která končí tip Ubas. Fotografie byly pořízeny diretamente na zemi. Ceny se liší v závislosti na umístění pozemku (€ 60- € 65 / m2).
)

Vzdálenosti: Labin - 12 km Labin, Rabac - 17 km, letiště Pula - 50 km, Tunel Učka do Rijeky 46 km.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB