Prodat Jednopokojový, Zadar, Zadarska županija, Chorvatsko, Borik

Prodat - Cod. 29915

  • Typologie: Jednopokojový
  • Oblast: 54 m²
  • Pocet pokoju: 1
  • Podlazí: 1

Atraktivní byt v lukrativní lokalitě as krásným výhledem na moře, který se nachází v Borik, Zadar. Byt se nachází v prvním patře bytového domu se čtyřmi bytovými jednotkami. Skládá se z předsíně, kuchyně, jídelna, obývací pokoj, koupelna, WC, ložnice, prostorné balkóny a vyhrazené parkovací místo ve dvoře a skladování v suterénu. Celková čistá užitná plocha je 54 m2.

Budova je velmi dobře provedené, postavené plastová okna s trojsklem (v koupelnách a místnostech s moskytiér), izolačních 10 cm, přední bezpečnostní dveře a oheň. Objekt je napojen na vodu a elektrické rozvodné sítě a biotreater k životnímu prostředí. Nastavte solární systém pro ohřev vody a podlahové topení vodu do všech místností kromě ložnice. Vytápění a chlazení je povolena a elegantní tepelná čerpadla.

Byt se nachází ve výborné lokalitě. Seaview se prodlužuje téměř z každého úhlu bytu a díky své vynikající poloze není možné přiložit. Budova je v závěrečné fázi plánování, a bude zcela dokončen na podzim roku 2016, ale byty jsou již nyní, ihned k nastěhování.

Byt se nachází v Zadarské sousedství Borik, která je známá svými písečnými a oblázkovými plážemi, které jsou dobře vybaveny další vybavení pro zábavu a rekreaci, a v obci jsou sportoviště. Borik je cíl pro krásné a snadno přístupných pláží doporučených pro rodiny s dětmi, různé sportovní zařízení v blízkosti centra města Zadar, na poloostrově, aby bylo zajímavé pro mladé lidi a milovníky. Má vynikající část města s městskou hromadnou dopravou, má výborné restaurace, bary, noční kluby a parky pro děti.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB