Prodat Hotel, Crikvenica, Primorsko-goranska, Chorvatsko, Bana Jelačića 6

Prodat - Cod. 24458

  • Typologie: Hotel
  • Oblast: 7915 m²
  • Pocet pokoju: 130
  • Podlazí: 5

Hotel PARK 3 * se nachází v nejlepší místo riviéry Crikvenica. Město Crikvenica patří mezi nejvíce renomovaných evropských klimatických a přímořských letovisek. Vzhledem k mimořádně příznivé, a to i ideální geografické poloze v nejatraktivnější části Kvarnerského zálivu, a kousek od obou chorvatských a evropských největších městských center, Crikvenica je dnes jedním z nejvýhodnějších destinací Jadranu.
Hotel 'Park "byl postaven v roce 1920 na své první majitele Dr. Siedl Vídně jako respirační onemocnění sanatorium, a později se stal útočištěm přednostní hosty fond koupání a odpočinku.
Nemovitost se nachází v klidné, obklopené zelení a klidném místě, přibližně. 70 m od moře.
Budova hotelu patří hrubá plocha 11,695 m². M, s pozemky pozemku o rozloze 2,678 čtverečních. Metrů, a může ubytovat 287 hostů. Je v něm restaurace, denní bar, kongresové sály, Dětský koutek pokoje, wellness a lékařské centrum, venkovní espresso bar, parkoviště atd

Je zde možnost postavit rovnou střechu, protože systém urbanistické této hotelové zóny předpokládá standardizaci stavebních výšek, stejně jako rozšíření silnice u hotelu za 2,5 m, takže konečné šířky silničního provozu včetně vozovky, chodníku a parkovacích míst bude 9,5m. Tato silnice bude jednosměrný silnici, a plány schéma urbanistických pro výstavbu podzemního parkoviště, zatímco budoucí rekonstrukce hotelu "inteligentních" pokoje, bazén s mořskou vodou, větší parkoviště kapacity, stejně jako zlepšení již neexistující wellness, lékařský, stravování a dopravních zařízení.
První rekonstrukce a rozšíření "Park" hotel se konal v roce 1986. Nyní je hotel není v provozu, protože druhý rekonstrukce probíhá, který zahrnuje: nový nábytek, nové koupelny, nová kamenná podlaha dlažba, re-kování a opětovného zařízení stravovacích a dopravních zařízení.
Po rekonstrukci, Hotel Park bude mít 4 * a pojme 287 hostů.

Hotel Park je majetkem firmy AVRORA d.o.o. Crikvenica, Chorvatsko
Vlastník je v současné době hledá možnost, a to nejen na prodej, ale jako partnerství.
Nejsme prodejem objektu!
Zabýváme se prodejem investiční projekt!

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB