Prodat Domek, Bribir, Crikvenica, Chorvatsko, 33, Podskoci

Prodat - Cod. 27888

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 130 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 2

Starý kamenný dům se nachází v malebné vesničce Bribir, Chorvatsko! Bribir má ideální polohu pro zájemce o mořském pobřeží na dovolené, lyžování, mounteniring nebo na kole, a je jen 6 km od města Novi Vinodolski. Vzduch je hora svěží a zároveň se těší blízkosti od pláží Jadranu.

Tento kámen postavený dům se skládá ze dvou úrovní. Na základní úrovni, tam je obrovský rodinný pokoj s krásnou kamennou podlahou, krbem, kuchyně a koupelny. V horním patře jsou tři pokoje, které v současné době slouží jako ložnice. Dům je kompletně zařízený a připravený k nastěhování. Vychutnejte si veškeré kuchyňské spotřebiče, nádobí, stejně jako praní prádla strojem.

Vchod do domu je možný jak z ulice nebo zadní části domu. V zahradě je obklopen vysokou kamennou zdí. Navíc, tam je také vstupní bod do zahrady ze své vlastní parkoviště.

Jeden z nejhezčích funkcích domu je velká terasa s výhledem do zahrady, se vstupem z obývacího pokoje. V letních měsících je to nenahraditelný místo, kde lze strávit celý den v pohodlí, a kde obr trojky poskytují příjemný stín v polovině den teplo.

Na sloučeniny jsou dvě malé kamenné postavený budovy. Jeden nyní slouží jako kůlny. K dispozici je také přístavba asi 28 m2 s kamennými zdmi a betonovou podlahu. Ten může být vaše hobby místnost, velký úložný prostor, je den, nebo dokonce může sloužit jako nouzový prostor pro další hosty, když tři místnosti v domě nejsou dostatečná.

Kromě toho, že dům má elektřinu a tekoucí vodu, existuje funkční staré studny kámen voda ve dvoře naplněné s jasným dešťové vody.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB